Оксана Бучко

Тернопільська ІТ-компанія потрапила у ТОП-10

crop

Серед лідерів росту ІТ-спеціалістів протягом  липня 2018 - січня 2019 опинилась тернопільська ІТ-компанія. Мова йде про  ELEKS, що працює в місті понад 10 років. За останнє півріччя кількість працівників в цій компанії зросла на 147 осіб, що дозволило їй посісти восьму сходинку.

Топ-50 ІТ-компаній України опублікували на dou.ua.

Загалом, за останні два роки кількість спеціалістів в найбільших ІТ-компаніях зросла більш ніж на третину – з 43 тис. до 58 тис. Одразу дві компанії перетнули поріг – «6 000 спеціалістів».

Компанія ELEKS із 2014 року входить у топ-100 найкращих аутсорсингових компаній світу. Її головний  офіс розташований у Львові. Компанія надає послуги з розробки комплексних програмних продуктів для великих гравців світового ринку у галузях фінансів, страхування, роздрібної торгівлі, логістики та інших. Також є офіси в Тернополі, Києві, Івано-Франківську, центр розробки – у Жешуві та представництва – у Лондоні, Нью-Йорку і Лас-Вегасі. У компанії працює 1 327 спеціалістів.

Також ELEKS є партнером Microsoft, IBM, Intel, Borland, членом IT Ukraine Асоціації, RUSSOFT Асоціації, Торговельної Американської Палати, Європейської Бізнес Асоціації та членом Асоціації Українських Розробників, йдеться на tmcinfo.com.ua.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео