20-річний тернополянин ледве не задушив іноземця через смартфон

смартфон

Аби заволодіти дорогим смартфоном громадянина Лівії 20-річний тернополянин вдався до насильства. Спочатку він мав намір застосувати газовий балончик, потім почав душити жертву. 24-річний лівієць врятувався і звернувся до правоохоронців, котрі знайшли зловмисника через декілька днів на орендованій квартирі.

– До співробітників Тернопільського районного відділення поліції звернулася жителька обласного центру і повідомила, що на її знайомого – 24-річного громадянина Лівії, який є студентом одного з медичних вишів України, скоєно розбійний напад. Злочин стався на зупинці громадського транспорту в селі Байківці, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Як розповів поліції потерпілий студент-медик, до Тернополя він приїхав у гості до знайомого. Той лишив його в компанії двох молодих чоловіків, котрих він майже не знав.

Коли іноземець залишився сам на сам з 20-річним тернополянином, зловмисник несподівано напав. Потерпілий почав втрачати свідомість, нападник забрав у нього дорогий смартфон і втік.

- Встановивши особу нападника, поліцейські розшукали його та речові докази, які вказують на його причетність до скоєння злочину. 20-річному тернополянину оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 187 ККУ. Запобіжним заходом суд обрав йому цілодобовий домашній арешт, – зазначають у поліції.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео