Кременчани зібрали 71 тис. грн на лікування 15-річного Юрчика Гладищука (фото)

марафон

Майже неймовірне вдалося зробити кременчанам під час Великого благодійного марафону зі збору коштів для 15-річного Юри Гладищука. Захід тривав впродовж цілого дня у Кременецькому РБК. Важко сказати, скільки людей його відвідали, проте основна мета реалізувалася. На лікування юного кременчанина зібрали 71 тис. грн.

марафон1
марафон1

– Напевно, як і усіх причетних до організації цього заходу, мене мучили сумніви – чи усе задумане вдасться, а головне, чи знайде цей задум відгук у серцях кремен чан, – ділиться враженнями організатор Благодійного свята Аліна Арєф`єва. – Менше, ніж за півгодини зал, відведений для ярмарку і майстер-класів, уже був заповнений майстринями і людьми, які принесли свої вироби для продажу. Довелося ще доставляти столи. Різноманіття можливостей і талантів вражало, – пише Аліна про захід та його учасників вона детально розповідає на своїй сторінці у Facebook.

марафон2
марафон2

Під час свята гості мали нагоду взяти участь у численних майстер-класах: розписати імбирні пряники, зробити подарунки на День св. Валентина, задекорувати предмети. Також учасники заходу могли зробити аквагрим та розпис хною по тілу.

марафон3
марафон3

Працювала й фотозона та імпровізований ляльковий театр. Кожен, хто завітав на свято, міг знайти щось саме для себе й у такий спосіб долучитися до благодійності.

марафон4
марафон4

- Не менший ажіотаж був і у холі РБК, де готувалися до виступу творчі колективи, змінюючи один одного на сцені. Такого різнопланового і яскравого концерту в нашому місті ще не було. Злагоджений спів церковних хорів, народних колективів, не менш талановиті аматорські вокальні та танцювальні колективи. Кожен твір, який доносився із сцени, не залишав байдужим. І який би текст пісень не лунав, думаю, Бог зрозумів, що це наша спільна молитва за одужання Юрка Гладищука, – розповідає Аліна Арєф`єва.

марафон5
марафон5

На завершення заходу усі зібрані кошти перерахували та відділи батькам Юри.

марафон6
марафон6

Організатори надзвичайно вдячні усім, хто долучився до дійства і допоміг Юрчику Гладищуку зробити ще один крок до одужання.

марафон7
марафон7

Фото Аліни Арєф`євої

Вибір читачів за тиждень

Відео