Оксана Бучко

Стало відомо причину «темноти» вокзалу на Тернопільщині

19984909_479299235768631_3678068327093108736_n

Вокзал у місті Бережани, що на Тернопільщині, запам’ятовується не лише темнотою приміщень. Також там відбуваються «темні справи» щодо покупок квитків.

- Пригадуєте моє фото з темного автовокзалу міста Бережани? - пише Тарас Васьків у групі Бережанці та бережанська діаспора. - Виявляється , це не єдина проблема. Підслухав розмову двох жіночок про те, що автобус у село їде тільки один чи то два рази на день. А насправді може їхати три рази , бо через обід , багато людей не мають чим добратись додому і змушені мерзнути на дорозі зупиняючи попутки. Біля стадіону «галасують» цілими футбольними командами, маю на увазі кількість.

Мені кортіло і я запитав:

- Чи купуєте ви квиток у касі ?

- Ні звичайно. Даю шоферу , так дешевше.

Проблема, за словами користувача, виявилась в тому, що власник маршруту, переглядаючи ввечері відомості, робить висновок, що на маршруті просто немає пасажирів.

 -За даними офіційної відомості у нього було шість пасажирів, - пише Тарас Васьків. - Ви б пустили порожнісінький автобус третій раз до села ? Чомусь впевнений, що ситуацію можна виправити лише купуючи квитки у касі . Тоді автовокзал буде мати гроші на лампочки , а люди зможуть їздити у автобусі , а не мерзнути на дорозі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео