Копичинецька футбольна команда святкує перемогу

1

17 лютого, у селі Синьків Заліщицького району за перемогу змагалися срібний призер вищої обласної ліги чортківський «Кристал» та чемпіон першої ліги – ФК «Копичинці».

З мінімальним рахунком 1:0 перемогу святкувала копичинецька команда.Як розповів президент ФК «Копичинці» Іван Хорощак, єдиний гол у матчі було забито на 3-й хвилині. Після прострільної передачі справа, м’яча у ворота доправив аткувальний півзахисник команди Назар Мороз.

– Об’єктивно кажучи, перевага була за ФК «Копичинці». У першому таймі наші футболісти подали сім кутових, у той час, як біля наших воріт опоненти не подали жодного. Що ж до небезпечних моментів, то суперник їх створив два, ми ж біля п’яти. У другому таймі наші тренери випустили на поле кілька молодих копичинецьких футболістів, які намагаючись сподобатися наставникам, діяли дуже впевнено. Загалом у другій 45-хвилинці наші хлопці створили ще ряд гольових моментів (зокрема, був удар у стійку), однак їм забракло влучності у завершальній стадії атак, натомість суперник по-великому рахунку нічого серйозного так і не створив. Було видно, що наші суперники з Чорткова ще не зіграні, нещодавно тільки з’їхалися і разом не тренувалися, тому були не готовими показати все, що вони вміють і можуть. Натомість ФК «Копичинці» зіграв за рахунок того, що має стабільний склад і футболісти з пів слова розуміють один одного, – підсумував Іван Хорощак.

Головний тренер «Кристалу» Едуард Хавров цей матч назвав інформативним.

– Переглянули футболістів, які приїхали на перегляд, також подивилися нашу місцеву молодь. На результат цього поєдинку особливої уваги не звертаю, адже роботи з м’ячами ще не проводили, позаяк немає для цього футбольних полів. Для інформації, деякі гравців здивували хорошим рівнем готовності, при тому, що вони вперше працювали з м’ячами. У ряді моментів виходили конструктивні команді дії, молодь сподобалася, якій будемо довіряти, – сказав Едуард Хавров.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео