Поліцейські Канади та Тернопільщини обмінювалися досвідом у роботі (фото)

_MVS4919

Навчальні курси для поліцейських за різними напрямками та спрямуваннями впродовж 2019 року запланувала провести Національна поліція спільно з Канадською поліцейською місією. Іноземні гості розробили п'ять навчальних курсів для різних категорій слухачів. Впродовж тижня шістнадцять правоохоронців Тернопільщини опановували Курс лідерства молодшого керівного складу груп реагування патрульної поліції.

- Ми сподіваємося, - каже інструктор Канадської поліцейської місії в Україні Трейсі Коглін, - що побудували довгострокову дружбу з нашими українськими колегами. І ми віримо, що здобуті знання та почуте на лекціях вони зможуть використовувати у своїй подальшій кар'єрі.

Канадійські колеги організували не лише теоретичні навчання. Усе почуте тернопільські правоохоронці відпрацьовували ще й на практиці. Проте дане спілкування не проходило односторонньо. Українські правоохоронці також розповіли іноземним поліцейським про підхід до роботи, власні здобутки та досягнення, пише Досьє 102.

_MVS4881
_MVS4881

- Ми за цей період часу розглянули різні ситуації, які можуть траплятися як в нашій буденній роботі, так і в їхній, як діяти в тій чи іншій ситуації. Багато отримали корисної інформації, яку будемо використовувати під час виконання службових обов'язків, - розповів Сергій Марчук – начальник сектору ГРПП Борщівського відділення поліції

Правоохоронець каже, що різниця між поліцейськими України та Канади є не лише в менталітеті, але й в підході до завдань. Іноземні громадяни більш законослухняні й це набагато спрощує роботу людей у формі. Тернопільські поліцейські отримали сертифікати про закінчення тижневих курсів і сподіваються, що на цьому співпраця не завершуватиметься.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео