У Козові молоді презентували спільноту "Українська молодь - Христові"

3

Днями провідники молодіжної християнської організації «Українська молодь – Христові» з Тернополя приїхали до козівської молоді щоб презентувати спільноту «Українська молодь – Христові».

На заході відбулася зустріч зі священиками Козівського деканату та активною молоддю містечка. У ході зустрічі, яка пройшла у місцевій бібліотеці на запрошення декана Козівського о. Романа Рокецького, відбулася презентація УМХ з метою створення локального осередку спільноти.

2
2

Духівник Тернопільського осередку ГО «Українська молодь – Христові» о. Олег Харишин представив духовні настанови для молоді Митрополита Андрея Шептицького, заохотив учнів пройти шлях приготування, долучатися до лав УМХівців. Координатор УМХ у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії Ірина Драгущак та інші члени спільноти розповіли про історію, місію, діяльність організації, поділились особистими враженнями, запросили молодь бути вірними Христові та активно служити Богу і Україні.

1
1

Наприкінці декан Козівський о. Роман Рокецький висловив сподівання, що завдяки скоординованим зусиллям молоді та священнослужителів у смт. Козова невдовзі почне діяти перший осередок УМХ. Він також повідомив, що куруватиме цією справою о. Володимир Наконечний, пишуть на сайті УГКЦ Тернопільсько-Зборівська Архиєпархія.

Фото з сайту УГКЦ Тернопільсько-Зборівська Архиєпархія

Вибір читачів за тиждень

Відео