Орест Сарматський

Майк Тайсон відкрив школу для фермерів (Агроновини)

1901 (Copy)

Колишній чемпіон світу з боксу Майк Тайсон придбав минулого року ранчо площею 16 га у Каліфорнії. Наразі, окрім ранчо, у нього є власна школа для навчання фермерів.

Про це повідомляє thesun.co.uk.

Він навчає, як вирощувати і розвивати свої сорти. Школа має назву «Школа вирощування Тайсона» (The Tyson Cultivation School).

Майк Тайсон також проведе музичний фестиваль присвячений коноплі 23 лютого на своєму ранчо, адже з 1 січня 2019 р. набув чинності закон, завдяки якому можна продавати канабіс у медичних цілях. Боксер вже давно виступає за легалізацію продажу марихуани. Нещодавно, його запросив YouTube-канал B-Real TV на фестиваль коноплі у США.

Нагадаємо, нещодавно в. о. глави МОЗ України Уляна Супрун підписала петицію, щодо узаконення вживання канабісу у медичних та наукових цілях і закликала до цього інших.

Британці створили додаток для «знайомства» корів

1902 (Copy)
1902 (Copy)

Британська компанія Hectare Agritech розробила додаток, за допомогою якого можна придбати корів. Додаток називається Tudder, він доступний на Apple Store. Про це повідомляє Uk.reuters.com.

Наразі у Tudder викладено 42 тис. профайлів биків і корів з усієї Великої Британії. Профайли можна гортати, а також додаток відтворює звук «му».

При перегляді профайлу можна перейти на сайт, який співпрацює з Hectare Agritech. На цьому сайті користувача чекає більше інформації за обраним профайлом та є можливість домовитись про купівлю худоби.

SellMyLivestock надає наступну інформацію:

* надій молока;

* вміст білка в молоці;

* здатність народжувати.

Завдяки Tudder худоба уникає стресу при транспортуванні для продажу на традиційних ринках. До того ж онлайн-продаж дає можливість подивитись на поведінку корови у звичному для неї середовищі, а не в місці для продажів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео