На Тернопільщині почали утворювати виборчі округи: від кандидатів на пост президента є 183 особи

35

На Тернопільщині 183 особи увійшли до складу виборчих комісій від 38 кандидатів на пост Президента України, які подали свої кандидатури до складу окружних виборчих комісій у територіальних виборчих округах Тернопільської області.

Лише шість з усієї кількості кандидатів не скористалася цією можливістю. Ними стали Геннадій Балашов, Ілля Кива, Дмитро Добродомов, Євгеній Мураєв, Аркадій Корнадцький та Дмитро Гнап, які не подали жодної кандидатури до складу окружних виборчих комісій Тернопільщини, повідомляє ОПОРА.

36
36

37
37

Від усіх кандидатів є по одному члену виборчої комісії в кожному територіальному виборчому окрузі. Окрім Сергія Кривоноса у якого 3 кандидати у ОВК (ТВО №164 та №166 та ТВО №165 (секретар комісії)), Ігор Смешко від якого 4 кандидати в складах чотирьох округів ТВО: №163, №164, №165 та №167. Остання Інна Богословська, яка подала лише одну кандидатуру у виборчі округи Тернопільщини.

Контент виготовлено у співпраці з Тернопільським прес-клубом за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Фото Громадянська мережа ОПОРА

Вибір читачів за тиждень

Відео