Тернополянин програв кругленьку суму з чужої картки

15396953344_e0574e0fa1_o__large

Знайшовши на вулиці банківську картку, 35-річний житель Тернополя перекинув з неї усі гроші на один із сайтів онлайн-ставок. Чужі  шість тисяч гривень зловмисник програв, а також заробив собі неприємностей із законом – щодо нього слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки коштів.

До співробітників Тернопільського відділу поліції  звернувся 27-рінчий житель обласного центру. Чоловік розповів, що з смс-повідомлень дізнався про перерахунок грошей з його банківської картки, яку загубив напередодні. Загалом зникло шість тисяч гривень, повідомляє «Досьє 102».

Оперативними заходами співробітники поліції встановили, що до крадіжки причетний 35-річний тернополянин. Зловмисник, знайшовши на вулиці чужий електронний гаманець, замість повернути його власнику або віднести у банк, вирішив скористатися чужими коштами.

Перекинув їх на сайт онлайн-ставок і програв. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 ККУ – крадіжка.

Поліцейські звертаються до краян: у разі втрати банківської картки – негайно заблокуйте її. Зловмисники знають тисячі способів, як привласнити ваші кошти.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео