У Бережанах відбулась зустріч із знаменитим художником (фото)

3

Нещодавно у музеї Богдана Лепкого що у Бережанах, відбулась зустріч із знаменитим художником Євгеном Удіним.

У музеї Богдана Лепкого відбулася зустріч з заслуженим художником України, лауреатом Всеукраїнської літературно-мистецької премії ім. братів Богдана і Левка Лепких Євгеном Удіним.

2
2

У виставковій залі музею Богдана Лепкого експонується персональна виставка графіки «Люблю тебе, Терно-поле моє» заслуженого художника України, лауреата Всеукраїнської премії ім. братів Богдана та Левка Лепких Євгена Удіна. Експозиція нараховує більше 30 творів митця різних періодів. Серед робіт графічні пейзажі, акварелі, ілюстрації до книжок.

На зустріч з митцем прибули друзі та колеги художника з Тернополя, представники місцевої влади, музейники, студенти, учні міських шкіл, жителі міста. Тон бесіді та, загалом, атмосфері усього заходу задали четвертокласники ЗОШ №2 (вч. Вовк Г. Б.), які з азартом справжніх дослідників-біографів відшукали найцікавіші факти з життя художника і ознайомили з ними присутніх, а також заспівали веселу пісеньку-побажання «Щастя Вам, щастя і добра», повідомили на сайті Тернопільської обласної ради.

Фото з сайту Тернопільської обласної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео