У Скалаті побувала «Спортивна зима» (фото)

2

У Скалаті відбулися всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи. Днями там проводились змагання серед учнів Скалатської ЗОШ І-ІІІ ст. та серед дорослих Скалатської об’єднаної територіальної громади, Підволочиського району, що на Тернопільщині.

У спортивних естафетах взяли участь сім дитячих колективів - команди класів. Вони випробували свої сили у бігу «Змійкою», естафеті «Баскетбол», «Боулінг», «Швидкість та спритність» та  «Смуга перешкод».

1
1

Перше місце завоювала команда Подільського НВК – «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ», друге місце виборола команда Новосілківської ЗОШ І-ІІ ступенів, третє місце посіла команда Колодіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У змаганнях серед дорослих були представлені села Скалатської об’єднаної територіальної громади, команди у складі три чоловіки та одна жінка віком від 18 років і старші. Вони змагались у дартсі, поштовху гирі однією рукою, армрестлінгу, згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи.

У командних змаганнях серед дорослих перше місце виборола команда міста Скалата, друге місце здобула команда села Магдалівка, третє місце посіла команда села Криве.

Учасники, які вибороли І-ІІІ місця у таких видах, як дартс, гиря, армреслінг, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, теж були нагороджені медалями, грамотами та нагородною атрибутикою, пишуть на сайті Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото з сайту Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту

Вибір читачів за тиждень

Відео