На Тернопільщині визначили кращих радіоконструкторів

1

На базі Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді (ТОКЦНТТШУМ) відбулися обласні відкриті змагання з  радіоконструювання, приурочені Дню Героїв «Небесної сотні».

Змагання з радіоелектронного конструювання проводяться з метою сприяння розвитку технічних умінь і навичок учнівської молоді в галузі радіоелектроніки та радіотехніки. Участь у них взяли шість команд. Змагання проходили в двох вікових категоріях: молодша група - учасники до 15 років і старша вікова група - до 18 років.

Учасники змагань протягом дня демонстрували здобуті у процесі навчання в гуртках радіоелектронного конструювання теоретичні знання, які закріплювались практичними роботами, а саме: у розробці та виготовленні придатних для використання в побуті електронних пристроїв. Переможці визначаються за найбільшою сумою балів, нарахованих учасникам за теоретичний залік, розробку та монтаж пристрою.

За результатами роботи суддівської колегії були визначені переможці обласних відкритих змагань учнівської молоді з радіоелектронного конструювання у командному заліку:І місце- зайняла команда ТОКЦНТТШУМ; ІІ місце – команда Бучацького районного центру дитячої та юнацької творчості «Сузір’я»; ІІІ місце – команда Підволочиського центру дитячої та юнацької творчості, пишуть на сайті Тернопільської обласної ради.

Фото з сайту Тернопільської обласної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео