Що чекає тернополян на вихідних?

веселих вихідних

Вечірки, вистави, концерти та  культурні заходи ще ніхто не відміняв. Вам варто вийти за рамки домашнього комфорту та поринути у атмосферу розваг і веселощів.

До Вашої уваги події вихідного дня:

23 люлютого

Трагікомедія «Дитина в дарунок»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Усі стосунки між Чоловіком та Жінкою народжуються й розвиваються ще з біблійних часів Адама та Єви. Минають століття, а відповіді на прості й одвічні запитання — істини не знає ніхто…Але на що здатна Жінка заради любові, збереження сім’ї, щастя своєї доньки, коли її серце переповнене почуттям «берегині домашнього вогнища»? Складні сімейні стосунки, кохання і зради, проблеми батьків і дітей, цілих поколінь… розкриває у своїй п’єсі Мирон Лисак й доводить, що Жінка здатна на будь-які випробування долі. Можливо, й тому Вона отримує «Дитину в дарунок»?  Квитки можна придбати у касі театру.

Перше камеді-шоу «Смажка»

Коли:  19:00

Де:  Арт-бар «Коза»

Комедійний вікенд у Козі почнеться 23 лютого з нового формату камеді-шоу «Смажка» і продовжиться у неділю традиційним Koza stand up - 14Що ж чекає нас у цю суботу? Жертвою коміків стане відомий ведучий Тарас Миколайович, саме його полиють добрячою порцією гарячого гумору, приправлять перченими дотепами і подаватимуть разом зі свіжими жартами. На вечір запрошує секс-символ Тернополя, комік Wadym Kowalyk. Вхід – 75.

Karaoke-Show

Де: Розважально-відпочинковий комплекс «MAXIM»

Ведучий , якого знаю усі! Так це він, це Юрій Шкільняк! Субота - топовий день тижня для відпочинку. А що може бути краще за щосуботнє «Karaoke-Show» у Karaoke • Club «МАХІМ» ? Тільки «Karaoke-Show» ведучим якого буде запальний та драйвовий - Юрій Шкільняк Тому не пропусти!

Dance Latin party

Коли: 20:00

Де: Студія танцю «Social Dance Club»

Guys, а у нас вечірка. Новий формат - 2 зали - закрита вечірка-сальса/бачата/зук - великий зал-кізомба - малий залВартість: вхід: 40 грн.

ZWYNTAR & GRAY DOG

Коли: 18:00

Де: Арт-бар «Коза»

Готуйтеся!Дуже скоро на жителів деяких українських міст чекає моторошна і дивовижна зустріч!Сивий пес з півночі і мертвоходи з місцевого цвинтаря об'єднають сили, щоб принести вам трохи темного кантрі та похмурого блюзу.Ми анонсуємо спільний тур ZWYNTAR (Україна) та Gray Dog (Білорусь)!ZWYNTAR - дарк-кантрі формація із Києва. У своїй музиці артисти поєднують кантрі, госпел та блюз із фолковим колоритом. За час свого існування ZWYNTAR встигли виступити на багатьох сольних концертах та фестивалях України, у тому числі на розігріві у King Dude, Aurelio Voltaire та Bain Wolfkind. Нещодавно гурт випустив новий повноформатний альбом “Мертві Голоси”, і саме на його основі складено програму концерту.Gray Dog - дует із Мінську, який нині базується у Вроцлаві, Польща. Гурт працює на перетині жанрів стоунер, дарк блюз, альтрок. Музиканти приправляють усе це елементами гранжу, психоделіки, ембієнту, думу та інших не менш неочікуваних стилів. На рахунку у хлопців - кілька потужних синглів і два EP. Останній із них, Walls Ritual, музиканти записали повністю аналоговим способом. Платівка вийшла зовсім нещодавно - у 2018 році.

Лідерська гра від Джона Максвелла

Коли: 13:00

Де: Дитячий розвиваючий центр «Smartum»

Лідерська гра від Джона Максвелла - це комплексна гра, ціль якої допомагати лідерам та організаціям розкрити свої сильні сторони. Ви також зможете краще вивчити один одного, зрозуміти основні лідерські принципи та цінності шляхом ведення дискусії. Лідерська гра - це цікава та весела гра, яка миттєво захоплює! Модеруватиме гру Ігор Ревега - сертифікований коуч та спікер з команди Джона Максвелла, власник Академії Лідерства Ігора Ревеги, консультаційного центру та кількох центрів інтелектуального та творчого розвитку для дітей.

Книжково-ілюстративна виставка «Іван Труш – 150»

Де: Тернопільський обласний художній музей

Це першу із черги тематичних ювілейних виставок, вона висвітлює творчий доробок видатного українського художника, організатора культурно-мистецького життя Галичини зламу ХІХ – ХХ ст. – Івана Труша (1869––1941). Виставка презентує твори у жанрах пейзажу, психологічного портрета й сюжетних композицій.

Книжково-ілюстративна виставка «У вирі визвольних змагань»

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

Виставка приурочена до 90-річчя Організації українських націоналістів. Організація українських націоналістів (ОУН) — український громадсько-політичний рух, що ставить собі за мету встановлення Української соборної самостійної держави, її збереження та розвиток.

Виставка фондових матеріалів до 90-ої річниці ОУН

Де: Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Організація українських націоналістів (ОУН) — український громадсько-політичний рух, що ставить собі за мету встановлення Української соборної самостійної держави, її збереження та розвиток.

Гончаримо для душі

Коли: 13:00

Де: Кав'ярня-кондитерська «КолЄжанка»

Нарешті це сталось!) У вас є прекрасна нагода з нами зустрітись. У затишній атмосфері, за горнятком смачного чаю є можливість спробувати свої сили за гончарним кругом. З допомогою майстра ви зробите власний горщик для меду або гарненьку вазу для перших весняних квітів. А ще зможете зліпити мисочку вручну. Тривалість заходу 2 години. За декілька днів шедеври випалимо та віддамо щасливим власникам, тобто вам).Кількість учасників обмежена до 6 осіб. Вартість 200 грн з учасника.

Майстер-клас №3 професійного переговорника та медіатора

Коли: 13:00

Де: Чайхана «Айва»

ТЕМА №3 - Техніка керування чужою агресією або психологічне айкідоВадим Рахліс професійний переговорник та сертифікований медіатор Євросоюзу посередник у вирішенні близько тисячі конфліктних ситуацій експерт зі звільнення заручників 20-річний досвід переговорів у екстремальних умовах в Україні, Ізраїлі та Казахстані переможець у номінації «Idea of the Future» на Davos World Communication Forum (2016 рік) засновник і директор Міжнародної палати альтернативного вирішення спорів та Бюро переговорів сертифікований фахівець Adizes School за спеціалізаціями «Управління змінами» та «Ролі і стилі» професор PhD, автор першої в Європі дисертації на тему переговорів Вам необхідно тут бути, якщо ви хочете дізнатись про: прийоми та техніка психологічної боротьби (психологічне айкідо) види психологічної амортизації принципи психологічної амортизації зменшення силових, невербальних та інтелектуальних атак амортизація різних атак в реальних життєвих ситуаціях аналіз світоглядної складової Кому буде корисний захід? Бізнесмену / Підприємцю / Керівнику  HRспеціалісту23/02/2019 о 13:00 - реєстрація за телефоном або за посиланням  Консультанту / продавцю для професійної роботи з клієнтами Практикуючим психологам / соціальним працівникам Кожному, хто хоче навчитися керувати чужою агресією Вартість участі: 300 грн.

Набір на безкоштовний розвиваючий цикл майстер-класів робототехніки «Робот мрії»

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

LeGo WeDo розвиває:   - Увагу; - Дрібну моторику рук; - Мислення винахідника; - Образне мислення;

Майстер-клас з декупажу

Коли: 14:00

Де: Творча крамниця «Handmade story»

Хто хоче поринути в світ творчості та декору? Запрошуємо на майстер-клас з декупажу в суботу 23 лютого о 14.00год. Ціна від 100 грн, залежить, яку заготовку ви обираєте декорувати.  Тривалість 2-4 год (залежить від заготовки і об’єму роботи)Вік від 7 років і далі.

Майстер-клас «Сова з книгою. Валяння»

Коли: 15:00

Де: Творча майстерня «Палітра тепла »

Продовжуємо знайомити тернополян із захоплюючим, легким і приємним вовняним мистецтвом. Цього разу запрошуємо усіх, хто впізнає в пернатому креативному створінні себе або ж когось із найближчих, хто вартий саме такого подарунка. Адже сова - це символ знань та мудрості. Створивши такий сувенір власноруч, ми вкладемо в нього особливий зміст та тепло душі! Приємний відпочинок, який залишить яскраві враження та найтепліші спогади). Підходить для дітей.

24 лютого

Кришталева туфелька

Коли: 13:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Музична казка (Г. Усач за мотивами казки Ш. Перро «Попелюшка»).   Квитки можна придбати у касі театру.

Де: Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки

Початок о 12:00 та 14:30. Вистава для дітей віком від 5 років. Вартість квитків становить 25 грн.Для тернопільських дітлахів у академічному обласному театрі актора і ляльки покажуть виставу Ніни Гернет «Царівна жаба».  В сюжеті казки проглядається ледь вловимий відчай. Адже красуню царівну зачарували в... жабу! Квитки можна придбати у касі театру.

Вистава «Наталка Полтавка»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

«Наталка Полтавка» — перший твір нової української драматургії. Головна героїня п’єси — Наталка як уособлення кращих рис української жінки, що відстоює людську гідність і бореться за своє щастя. Квитки можна придбати у касі театру.

Вечір романтичної музики

Коли: 18:00

Де: Український дім «Перемога»

На «Вечір романтичної музики» запрошує у неділю Муніципальний Галицький камерний оркестр під орудою народного артиста України Василя Феленчака. Відбудеться концерт в Українському Домі «Перемога». У програмі прозвучать улюблені слухачами світові хіти популярної музики. Серед них - безмежно романтична і ностальгійна «Алилуя» Леонарда Коена, ніжна та приємна балада Елтона Джона «Can you fill the love tonight», прониклива «Time to Say Goodbye», яку прославили Сара Брайтман і Андреа Бочеллі, улюблені композиції з репертуару гуртів «Бітлз» та «Deep Purple» і навіть мікс хітів Леді Гага, мелодії із кінофільмів та інші твори. Квитки можна придбати в касі Українського Дому «Перемога».

Виступ дуету «Фіра»

Коли: 19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Вхід вільний. Бронювання столиків за нижчевказаним телефоном.

Книжково-ілюстративна виставка «Іван Труш – 150»

Де: Тернопільський обласний художній музей

Це першу із черги тематичних ювілейних виставок, вона висвітлює творчий доробок видатного українського художника, організатора культурно-мистецького життя Галичини зламу ХІХ – ХХ ст. – Івана Труша (1869––1941). Виставка презентує твори у жанрах пейзажу, психологічного портрета й сюжетних композицій.

Андрій Пілат. Виставка номер 3

Коли: 19:00

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Матеріали: пластик і поліетилен. Ресайклінг та екосвідомість. Я в пошуках чіткої відповіді, для чого це роблю і яка взагалі ідея або так званий «концепт» творчості. Для мене це експеримент і пошук нових матеріалів у мистецтві. Я повністю віддався несвідомому, оскільки сам перебуваю в такому стані останнім часом.

Персональна виставка Бориса Буряка

Де: Podolyany Hall

Запрошуємо відвідати виставку Народного художника України, дійсного члена Академічного Сенату Міжнародної Академії Сучасного Мистецтва (Рим, Італія) БОРИСА БУРЯКА! Виставка проводиться за підтримки Почесного консульства Угорщини в м.Тернополі та БФ «Подоляни» та триватиме до 28 лютого. Вхід вільний. Концерт-хол «Подоляни».

Telegram для бізнесу

Коли: 17:00

Де: SMMS-studio

Досі не зареєстровані в Telegram? А чи знаєте Ви, що інтернет-маркетинг вже дібрався і до цієї платформи? Скільки можливостей вона пропонує для просування власного бренду чи бізнесу? Ні? Тоді Вам варто прочитати наступне:?Телеграм-маркетинг, як не проспати новий тренд? Огляд інструментів просування ?Спам і розповсюдження спам-посилань? Контент маркетинг для Telegram (Telegraph та інші особливості)?Як створити, розвинути і просувати телеграм Канал? Як створити і просувати Бізнес Чати в телеграмі? Як використовувати стікер-паки для бізнесу? Чат-боти в Telegram (Огляд можливостей)?Телеграм боти для бізнесу - програма Майстер-класу Telegram, яку проведе бізнес-блогер, підприємець, співзасновник і ідейний натхненник Південної рекламної группи, 4Limes, #Be_original, Izya Print, Sale Group - В'ячеслав Юренко. Спеціально для усіх активних мешканців Тернополя!

Містерії Великих Систем

Коли: 14:00

Запрошую всіх бажаючих на польові практики. Яку з Великих Систем будемо проходити в цей раз визначить польова діагностика. Те, куди поведе поле, туди підемо і ми з вами. В діагностиці братимуть участь: Руни. Таро. Слов'янська Система. Християнська Система. Грошова Система. Стихії. Жіночі архетипи. Проводитиметься дослідження внутрішнього простору Великої Системи і того, як вона працює для людей і які закони Всесвіту в ній відображені. Метод дослідження - сучасні системні розстановки. Великі Системи відкриваються нам на 4-х рівнях:1. Макрорівень - рівень Всесвіту. На цьому рівні Система показує як народжуються Всесвіти і зірки, за якими законами існує і розгортається Всесвіт, дихання Всесвіту. Стикання з Абсолютом.2. Рівень планетарний. Як дана Велика Система прийшла на Землю, як вона еволюціонувала на Землі, як розвивалося життя на Землі.3. Рівень соціальний. Як Велика Система представлена ​​в людях і в соціумі. За якими законами люди взаємодіють з нею.4. Особистісний рівень. Як Система проявлена ​​у вашому особистому житті. Як ви особисто контактуєте з нею. Також в процесі роботи відбуваються польові ініціації для кожного учасника окремо. Дається індивідуальне послання від Великий фігури і енергетична простройка. Що ви отримуєте в результаті? Ви отримуєте нові знання, які не знайдете ні в одному іншому джерелі. Ви отримуєте чуттєвий досвід, ті відчуття, яких ви не зможете випробувати в повсякденному житті. Ви отримуєте можливість зіткнення до того, що більше, ніж ви, більше ніж людина. Можливість пізнати закони і будову Всесвіту. Побачите взаємозв'язку. Краще зрозумієте цей світ. Побачите, як у Всесвіті взаємодіють чоловічий і жіночий принципи і на яких рівнях вони проявлені. Згадайте і отримаєте доступ до минулого досвіду вашої душі. Відкриєте в собі щось нове і навіть нові здібності. Особисту опрацювання без запиту через енергії Великих Систем. Можливість змінитися і трансформуватися самому. Розширення вашого внутрішнього простору. Це можливість дізнатися цей світ кращим, перебудувати себе і своє життя відповідно до законів Всесвіту.

Руханка з Лілією Проць

Коли: 09:00

Де: парк ім. Т Шевченка

Руханка повертається!  У липні 2012 року вперше Лілія Проць ініціювала руханку для мешканців міста. Спочатку це були заняття на Театральному майдані.Але вже 4 роки від коли встановили вуличні тренажери заняття проводяться на острівку «Чайка» у парку ім.Шевченка. Заняття безкоштовні! Займатись можуть всі охочі. Якщо є протипоказання чи проблеми зі здоров`ям, то для Вас підберуть вправи, які Вам не будуть протипоказані. Вік для занять від 4 до 80+ років. Форма спортивна і зручна.

Весела неділя

Коли: 17:00

Де: Дитячий розважальний центр «Мадагаскар»

Разом із центром інтелектуального розвитку та дозвілля Smart kids створюємо казкових тварин.

Безкоштовний майстер-клас з бісероплетіння

Коли: 15:00

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

Майстер-клас для дітей та дорослих проводить Тетяна Стасенко (Товариство Червоний Хрест). Деталі та попередній запис за нижчевказаним номером телефону.

Ігротека

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

«Ерудит», «Монополія», «Джанга-Еко», «Подорож Україною», «Подорож Європою» та інші.

Антихутряна акція «Знімай хутро назавжди»

Коли: 12:00

Де: Театральний майдан

В Тернополі пройде антихутряна акція «Знімай хутро назавжди!». Запрошуємо виходити на Театральний майдан із закликом до перехожих відмовитися від кривавого матеріалу. В цей самий день за ініціативою UAnimals антихутряні акції пройдуть в найбільших містах країни. Нагадаємо, вже кілька років в Україні триває боротьба за гуманність та відмову від натурального хутра. Нам вдалося долучити до світового проекту Fur Free Retailer 17 українських дизайнерів: від Andre Tan до Elena Reva, від LAKE до BEVZA. Втім попит породжує пропозицію, тому важлива відмова від кривавого матеріалу кожної окремої людини. Хутро личить лише тваринам!

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео