Тернопільська блогерка відвідала найвищу будівлю світу (фото)

Screenshot

Відома тернопільська блогерка Наталя Литвин побувала у найвищому хмарочосі світу — Бурдж Халіфі, ОАЕ.

Про це дівчина написала на своїй сторінці в Іnstagram.

"828 метрів, 162 поверхи! Оглядові майданчики є на 124-125 поверхах та лаундж бар на 148-му. Краєвид однаковий, але другий варіант втричі дорожчий і там значно менше людей.

Тому якщо когось сильно дратують китайці з селфі-палками – там їх нема, можна не хвилюватись😂😆

Ми обрали варіант «попроще»😁 Ціни приблизно 1000 грн або 3000 грн. Краще купувати квитки онлайн, щоб не чекати у кілометрових чергах..."

 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

Найвища у світі будівля🏢😻 ⠀ Еміратці звикли у всьому бути першими🤭 Хто б міг подумати, що за 20-30 років вони посеред пустелі збудують одну з найбагатших країн світу👏🏻 Щоб відчути цю атмосферу розкоші і новітніх технологій, обов'язково треба піднятись на Бурдж Халіфу😁Це те саме, що побачити Ейфелеву вежу в Парижі чи Колізей у Римі🙏🏻 Маст візіт, не обговорюється😻 ⠀ 828 метрів, 162 поверхи! Оглядові майданчики є на 124-125 поверхах та лаундж бар на 148-му. Краєвид однаковий, але другий варіант втричі дорожчий і там значно менше людей. Тому якщо когось сильно дратують китайці з селфі-палками – там їх нема, можна не хвилюватись😂😆 Ми обрали варіант «попроще»😁 Ціни приблизно 1000 грн. або 3000 грн. Краще купувати квитки онлайн, щоб не чекати у кілометрових чергах👭👫👬👬 ⠀ При підйомі у ліфті кілька разів закладає вуха👂🏻😱 Дуже дивні відчуття, коли знаходишся на такій висоті🤭 ⠀ Подібного виду ви не побачите ніде😻 Зверху місто виглядає як з супутника google maps😱☺️🗺 До речі, обмежень у часі немає. Думаю, що найкраще підніматись на @BurjKhalifa близько 17 год, щоб побачити денний Дубай, почекати годинку та застати нічний🌇😻 ⠀ Нормального фото зробити не вийшло, бо там справді багато людей😬😅 Попросила якусь румунку у червоній сукні💃🏻сфоткати нас з Сашою – фото вийшло криве і з червоним відтінком💃🏻😂🙈 Не дуже вийшло його врятувати😬 Здається, починаю розуміти китайців з селфі-палками...🤭 ⠀ #понаїхали_дубай #BurjKhalifa

Публикация от Наталі Литвин (@natalilytvyn)

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео