У Великогаївській ОТГ відбулись волейбольні та тенісні баталії

1

24 лютого 2019 року у спортивних залах Великогаївської школи відбулися традиційні для громади змагання з волейболу та настільного тенісу Великогаївської ОТГ присвячені памяті «Героїв Небесної Сотні».

Цього року у змаганнях з волейболу прийняли участь команди  с.Великі Гаї-1, с. Великі Гаї-2 та об’єднані команди сіл Грабовець і Баворів та сіл Товстолуг і Застінка. Продемонструвавши досить пристойний рівень, перемогу у міні-турнірі, виборола команда с.Великі Гаї-1, друге місце зайняла команда с. Великі Гаї-2, і замкнули трійку призерів волейболісти с. Товстолуг.

Не менш напружено проходили ігри у змаганнях з настільного тенісу, в яких приймали участь 14 спортсменів – 12 чоловіків та 2 дівчат.  За результатами підсумкового протоколу перемогу здобули Ізб’янський Сергій с. Великі Гаї у чоловіків та Швайчук Віта с. Великі Гаї у дівчат. Друге місце зайняли Золотник Роман с. Товстолуг та Яцишин Тетяна с. Баворів, третє Ізб’янський  Олександр с. Великі Гаї.

2
2

 Підвівши підсумки, переможців,  нагородив кубками, грамотами та медалями начальник відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради ОТГ Степан Гуля. Він передав вітання усім спортсменам від голови  громади Олега Кохмана та побажав переможцям підтримувати такі ж результати і надалі, а призерам та учасникам не зневірятися у своїх силах і продовжувати наполегливо тренуватися і результат обов’язково прийде, додають на сайті Великогаївської ОТГ.

Фото з сайті Великогаївської ОТГ

Вибір читачів за тиждень

Відео