У Тернополі просять допомогти врятувати немовля, що народилося вагою 540 г (фото)

немовля

Крихітна Олеся, яка народилася вагою 540 грамів, дуже потребує підтримки. Про допомогу, враховуючи фінансову, просять батьки тернопільської Дюймовочки. Виходити глибоко недоношених діток дуже важко і це потребує великих витрат. Та на сьогодні вага дівчинки уже 650 грамів. Лікарі та батьки роблять все можливе аби врятувати дитину.

- 10 лютого на світ завчасно з'явилася наша крихітка Олесічка вагою всього 540 грамів. Маленьке янголятко, якого ми так чекали, перебуває в реанімації. А ми, батьки, щодня просимо Бога, щоб вберіг і захистив нашу крихітку. Звертаюся до усіх не байдужих людей, з проханням підтримати фінансово Олесю. Процес виходжування глибоко недоношених дітей дуже важкий і дороговартісний. Будемо вдячні за кожну перераховану гривню. Нехай Бог оберігає ваших діток! – пише мама дівчинки Лілія Мандзій.

Також учора жінка поділилася хорошими новинами про донечку.

– В нас гарні новини, сьогодні на ранок наша вага 650 грамів. Завдяки вашій допомозі ми купуємо усе необхідне для нашої доні... Потреби у нас дуже великі, тому просимо нас підтримати. Віримо, що зовсім скоро ми почуємо доні перше «агу».

Усі, хто хоче допомогти дівчинці, можуть зв’язатися з батьками – Лілія Мандзій 0973021335 (мама), Володимир Мандзій 0680317385 (батько) або перерахувати кошти на картку ПриватБанку 5168 7573 9499 1782 (Мандзій Володимир Сергійович).

Фото Лілії Мандзій

Вибір читачів за тиждень

Відео