Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський відвідав фестиваль камерної музики (фото)

2

Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Кир Василій Семенюк у Хмельницькому відвідав фестиваль камерної музики.

Перше виконання ораторії «Великого бажайте…», присвяченої блаженної пам’яті Патріарху УГКЦ Йосифу Сліпому, відбулося у Хмельницькій обласній філармонії. Подія відбулася у рамках урочистого відкриття Х Міжнародного фестивалю камерної музики “Хмельницький КамерФест”.

Фестиваль камерної музики відвідав архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський та адміністратор Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ Василій (Семенюк), який звернувся до присутніх із привітальним словом. До слова, архиєрей у рамках візиту за участю декана Хмельницького о.-мітрата Івана Данкевича та Олександра Драгана, директор Хмельницької обласної філармонії, освятив малий зал філармонії.

1
1

Ораторію присвятили 35-тій річниці відходу у вічність Блаженнішого Патріарха Йосифа Сліпого та 50-річчю освячення Прокатедрального cобору Святої Софії у Римі. Концерт проводився за підтримки Релігійного товариства «Свята Софія» (Рим), Камянець-Подільської єпархії  УГКЦ, Хмельницької міської ради, Фундації «Андрей» (Львів), пишуть на сайті УГКЦ Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Фото з сайту УГКЦ Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

Вибір читачів за тиждень

Відео