Футбольна команда «Бережани» святкує перемогу у першому спарингу 2019 року

dscn0452

Четверта команда вищої ліги чемпіонату Тернопільської області за підсумками минулого сезону – ФК «Бережани»  27 лютого провела перший спаринг у 2019 році і святкувала перемогу над ФК «Тернопіль-Педліцей» – 3:0.

У першому таймі єдиний гол бережанці забили після навісу з правого флангу. Оборонці ФК «Тернопіль-Педліцей» невдало вибили м’яча, той потрапив до Андрія Когута і фланговий півзахисник бережанської команди ударом метрів з восьми відкрив рахунок у матчі (0:1). У середині першого тайму ліцеїсти мали 100 відсоткову нагоду рахунок зрівняти. Після помилки центрального захисника у простій ситуації, Андрій Шевчук вийшов віч-на-віч з голкіпером бережанської команди Андрієм Гарасом, однак досвідченого стража воріт молодий нападник переграти не зумів. А ближче до кінці першого тайму центральний півзахисник ФК «Бережани» Андрій Засєдко влучив у штангу.

dscn0436
dscn0436

В другому таймі тренери ФК «Бережани» випустили на поле практично всіх нових футболістів і свіжість далася взнаки. На 60-й хвилині після невдалих дій лівого оборонці ФК «Тернопіль-Педліцей», м’яча перехопив крайній хав бережанської команди Анатолій Крупа і завдав влучного удару в нижній дальній від голкіпера кут воріт (0:2). А на 80-й хвилині Ярослав Макар подав кутовий, а досвідчений центральний оборонець Сергій Клюшніченко ударом головою увігнав м’яча у сітку воріт (0:3), пишуть на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Фото Федерації футболу Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео