Тернополянам розкажуть про освіту за кордоном

1383211

Батьків, студентів, школярів і випускників запрошують відвідативиставку «Освіта за кордоном», яка відбудеться 30 березня у Тернополі з 11:00 до 15:00. Під час виставки присутні матимуть можливість зустрітись з представниками світових університетів і приватних шкіл. Там будуть представлені навчальні заклади Великобританіяї, США, Швейцарії, Нідерландів, Іспанії, Італії, Ірландії та Канади.

Виставка дає можливість дізнатися про всі актуальні освітні програми в Західній Європі і Північній Америці. Дізнайтеся все, що Вас цікавить, про вищу освіту, вступ на бакалавріат і магістратуру, середню освіту в престижних приватних школах, підготовчі програми з зарахуванням в кращі університети світу, а також літні канікули і мовні курси.

Така зустріч допоможе підібрати відповідну школу або університет, особисто поспілкуватися з представниками навчальних закладів, прояснити умови та вимоги шкіл і університетів до абітурієнтів, дізнатися, які спеціальності будуть найбільш затребувані і перспективні через 5-10 років, а також познайомитися з системою освіти різних країн.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією. Більше інформації за посиланням.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео