Дарія Шевченко

Режисер з Америки закликав увесь світ відвідати Україну 

maxresdefault

Американський режисер Артур Вей подорожував Україною протягом 45 днів. За цей час він побачив багато чого цікавого і саме тому закликав увесь світ відвідати нашу Неньку.

Відомо, що мандрівник веде свій блог і одного разу туристична агенція запропонувала йому безкоштовну поїздку в обмін на враження про Україну. Артур одразу погодився.

На телепрограмі «Голос Америки» йому поставили питання, що його найбільше у нас вразило, на що він відповів :

- Все, – і пояснює: – У мене було нуль очікувань. Люди їдуть до Парижа з великими очікуваннями. Люди приїжджають в Україну без жодних і в кінцевому результаті приходять в екстаз. Ось звідки справжня радість від подорожей – від здивування, принаймні для мене.

Він зізнався, що ніколи не думав про Україну до цього моменту.

За 45 днів, які Артур Вей провів в Україні, він відвідав Київ, Львів, Карпати, Буковель, Чернівці, Чорнобиль і деякі малі міста.

- Ми танцювали й розважалися в цьому маленькому містечку з 800 людей у Карпатах, – згадує мандрівник. – Вони нам давали надто багато алкоголю, тому найкращі спогади – це насправді те, що я ледве пам’ятаю. (Якщо ви подивитеся всі мої відеоролики, то побачите, що мені дуже подобається розслаблятися з місцевими мешканцями у всьому світі та веселитися з ними). Вони були просто божевільні. Вони показали нам так багато своїх танців, музики та культури, - поділився своїми враженнями чоловік.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео