Рятувальники перевіряють приміщення для виборів на Тернопільщині

1

Для того, щоб учасники виборчого процесу, який відбудеться незабаром на Тернопільщині, були в безпеці, рятувальники проводять огляди приміщень та консультують членів виборчих комісій.

2
2

До 19 березня рятувальникам вдалося побувати на 1173 дільницях, де вони перевірили стан пожежної та техногенної безпеки приміщень, у яких буде відбуватися голосування. Крім того вдалося поспілкуватися із членами окружних виборчих комісій, після чого кожен отримав пам’ятку про забезпечення пожежної безпеки, повідомляє Управління ДСНС у Тернопільській області.

3
3

У листівці-пам’ятці зазначили основні дії при пожежі, виявленні підозрілого предмета та зазначено дії, які забороняється вчиняти на виборчих дільницях. Окрім того вказали відповідальність за порушення та зобов’язання голів виборчих комісій.

Контент виготовлено у співпраці з Тернопільським прес-клубом за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео