Орест Сарматський

У Тернополі розповіли, що таке трикутник співпраці (фоторепортаж)

В обласному центрі завершився перший день роботи туристичного форуму.

Як вже повідомляв «Терен», сьогодні у Тернополі розпочався дводенний туристичний форум.

IMG_7736
IMG_7736

Його учасники, серед іншого, жваво дискутували стосовно питань, що стосуються співпраці туризму, влади, бізнесу. Ділові стосунки між ними, оцим трикутником співпраці – запорука успіху. У цьому переконані і директор Тернопільського туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук, і співорганізатор фестивалю «Файне Місто» Максим Черкашин, і директор департаменту маркетингу і туризму Віннницької міської ради Галина Малець та інші учасники дискусії.

– Приклад організації фестивалю «Файне Місто» засвідчує, що за умови взаємовигідної співпраці, можна знайти спільні точки дотику між владою, бізнесовими структурами і організаторами туристичних багатотисячних заходів. Важливим фактором, який сприяє кращому проведенню подібних імпрез, є також співробітництво із тими чи іншими фондами. Просто потрібно активно шукати таких партнерів, не чекати, що вони самі прийдуть до вас, – сказав, звертаючись до учасників форуму  Максим Черкашин.

_ORL018
_ORL018

Досить цікавими та емоційними були виступи директора фестивалю «Гоголь fest» Максима Демського, координатора та програмного директора «Мистецького фестивалю «Ї» Юрія Матевощука, організатора Тернопільського Півмарафону Романа Задорожного, який, до речі, розповів про досвід організації подієвого спортивного туризму, його розвиток у малих містах.

_ORL08
_ORL08

_OR120
_OR120

_ORL34
_ORL34

Завтра туристичний форум продовжить свою роботу виїздом у Зарваницький духовний центр та відвідинами Бучача.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео