У Зарваниці відбувалися реколекції для священиків з нагоди Великого Посту (фото)

1

Днями, у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбувся І тур реколекцій для священиків Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. Їх очолив синкел у справах монашества Львівської архиєпархії о.-доктор Юстин Бойко.

Слухати ієромонаха отців-студитів та відомого львівського священика прибуло близько 100 душпастирів з різних парафій УГКЦ Тернопільщини. У трьох турах духовних вправ, які триватимуть з 18 лютого по 27 березня, візьмуть участь близько 300 отців.

Окрім слухання наук, священики, з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василія (Семенюка), моляться церковне правило, вервицю, Хресну дорогу, служать Літургію Напередосвячених Дарів та інші Богослужіння.

2
2

Духовні вправи, за традицією, проводять щорічно у Великому Пості. Задля духовного-морального вдосконалення священиків та обміну досвідом, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк) запрошує досвідчених проповідників та активних душпастирів УГКЦ.

3
3

Також 19 березня відбулася зустріч учасників реколекцій з єпископом-помічником Теодором (Мартинюком), який прибув, що привітати священиків та уділити благословення від імені архиєпископа і митрополита Василія, пишуть на сайті УГКЦ Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Фото УГКЦ Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

Вибір читачів за тиждень

Відео