Заліщицька футбольна команда – фіналіст турніру пам’яті Ковальчука

1

У другому півфіналі IX-го міжобласного турніру з футболу пам’яті письменника-журналіста, громадського діяча Тернопільщини Петра Івановича Ковальчука, який сьогодні, 23 березня, розпочався у Заліщиках, місцевий «Дністер» переміг «Арсенал» з Фастова (Київська область) – 3:2 і здобув право грати у фіналі.  

Команда з Тернопільщини двічі забила в першому таймі і одного разу у другому. На 20-й хвилині рахунок відкрив Олег Тракало (1:0), через п’ять хвилин його подвоїв Сергій Дроздовський (2:0). А на початку другого тайму (50-та хвилина) після точного удару заліщанина Тараса Лилика рахунок став 3:0. Після цього головний тренер «Дністра» Євген Радкевич поміняв майже всю команду (зробив 10 замін), тим самим стрункість у грі було порушено, що дозволило гостям з Київщини скоротити розкрив у рахунку до мінімуму – 3:2. Два м’ячі в складі «Арсеналу» забив Євген Шкуренко.

Отож, завтра, 24 березня, о 13.00 розпочнеться поєдинок за третє місце, в якому зіграють ФК «Копичинці» та «Арсенал» з Фастова, а о 15.00 арбітр дасть стартовий свисток  фінального поєдинку, в якому заліщицький «Дністер» протистоятиме чортківському «Кристалу», додають на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Фото Федерації футболу Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео