«Знущання – не розвага», - у Тернополі відбулась зоозахисна акція (фото)

2

23 березня, у Тернополі небайдужі мешканці прийшли на зоозахисну акцію біля ТРЦ «Рай центр». Саме тут відбувається виставка тварин, проти якої вийшли мешканці на мирну акцію.

Метою цією акції є: привернути увагу місцевих мешканців до жорстокості, незаконності та небезпеки пересувних звіринців із дикими тваринами та власне звіринця, який завітав до Тернополя.

- Насправді Тернопіль не перше місто, куди приїхали гастролери-експлуататори тварин, - пише Liudmyla Sha. - Піднявши афіші та статті в інтернеті, бачимо, що ця виставка уже побувала у Черкасах, Чернівцях, Житомирі, Сумах та можливо ще десь. Завтра чи після завтра вони вже помандрують у інше місто і хотілось би аби інші міста зустріли цих непроханих гостей так само «тепло» і з поліцією, або ще «тепліше», як у Тернополі - тільки так можна зупинити цей ганебний бізнес!

1
1

Під час акції організатори провели онлайн стрім на сторінку Всеукраїнського зоозахисного руху та співорганізатора акції UAnimals, щоб всі бачили та поширювали інформацію про контактні звіринці.

- УВАГА! Розмовляйте з близькими та знайомими аби ті не відвідували та не водили дітей у такі звіринці, - додає Людмила. - Тому що утримання тварин у неприродніх для їхніх видових потреб умовах, щоденний контакт з людьми, котрі галасують, гладять, обнімають, фотографують їх - є знущанням і жодним чином не може навчити дітей любові та поваги до природи.

3
3

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео