Чортківська фітнес-тренерка розповіла про шкоду жироспалювачів

23498120_535666323444516_8929227044059873280_n

Відома у Чорткові фітнес-тренерка Христина Білецька, котра працює у одному з місцевих тренажерних залів, у своєму інстаграм-блозі розповіла про шкоду для здоров’я жироспалювачів.

– Не плутайте жироспалювачі з l-carnitine, це різні речі. Жироспалювачі насправді ніколи не спалювали жири і не будуть. Це заборонені препарати, які фітнес-індустрія вдало розпродує і заробляє. Ніякі Lipo-6, Ліподрен, Lipo-x не допоможуть вам схуднути! Забудьте про них, якби це було дійсно так, більшість дівчат вже були б давно худими! Ваша ЦНС не скаже вам «дякую» за прийом жироспалювачів, – розповідає Христина.

Тренерка радить своїм клієнтам завжди пити виключно l-carnitine, бо він допомагає зміцнити імунітет, додати енергії на тренуваннях та не пошкоджує центральну нервову систему.

Христина запевняє, що не потрібно сліпо слідувати за дівчатами з ідеальними фігурами, яких ви бачите у соціальних мережах, бо зазвичай це або фейки, або люди, котрі повністю віддались спорту і вкладають в це величезні кошти.

– Добре подумайте, чи вам потрібне таке тіло, як на картинці? Чи, можливо, вам потрібно просте підтягнуте гарне тіло? Неможливо добитись «сухості», якщо ви не відмовитись від всіх і всього і не будете вкладати все у себе.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео