Оксана Бучко

Тернополян запрошують на найбільшу в Україну теренову гру

1.jpg

Спортивна патріотична гра традиційно збирає на Тернопільщині молодь з усієї України. Це більше 350 молодих та активних людей, що не хочуть поринати у буденність, а прагнуть виходити за рамки та випробовувати себе.

Гра поєднує в собі елементи спортивного та морального вишколу, каже молодіжний мер Леся Голик. – Прожити три дні в небезпечних умовах, постійно пересуваючись та ідучи на компроміс із собою, дається нелегко. Не раз доводиться сумніватися у власних силах ще при заповненні анкети. Та спробувавши раз, сюди обов’язково повертаються знову.

До участі запрошують хлопців і дівчат 18-29 років з усієї України, тих, хто готовий прожити 60 годин у лісі. Проведуть ігри 2-5 травня 2019 року на території лісового масиву біля села Антонівці Тернопільcької області.

Гра відбувається у лісі площею 20 км² та триває 3 доби без перерви. Часто найцікавіші події розгортаються саме вночі. За перемогу змагаються 2 курені – «Вовки» та «Леви». А «життя» учасника – це нарукавна пов’язка. Перемогти – означає здобути найбільшу кількість балів: «вбити» якомога більше суперників, знайти ворожий штаб з прапором та втримати свій. «Вбити» – означає зірвати нарукавну пов’язку гравця у бої, застосовуючи лише прийоми боротьби без прямих ударів.

Участь – безкоштовна. Організовує табір Молодіжний Націоналістичний Конгрес спільно з Міністерством молоді та спорту України.

Реєструватися можна ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео