66 тисяч гривень віддав шахраєві житель Гусятина

Evroblyaha

Саме таку суму віддав 53-річний житель Гусятина зловмиснику, котрий пообіцяв йому допомогти з розмитненням транспортного засобу. Поліцейські розшукують афериста та закликають краян не вестися на оманливі пропозиції.

Як розповів потерпілий, через сайт оголошень він придбав автомобіль на іноземній реєстрації. Продавець також пообіцяв йому допомогти та посприяти у розмитненні автівки, на що він погодився. Потерпілий двічі перекидав на рахунок нового знайомого кошти, котрі мали піти на легалізацію імпортного авто. Однак свого зобов’язання зловмисник не виконав та перестав виходити на зв’язок. Сума завданих збитків становить 66 тисяч гривень, пише Досьє 102.

За даним фактом слідчі Гусятинського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 ККУ – шахрайство. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи з метою розкриття злочину.

Поліцейські звертають до краян та просять не довіряти незнайомцям, не вестися на сумнівні пропозиції, а тим паче, коли мова йде про гроші.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео