Двоє неповнолітніх юнаків з Гусятинщини вкрали і перефарбували мопед

1

Двоє хлопців – чотирнадцяти та сімнадцяти років – пішли на злочин. Юнаки викрали мопед у знайомого із міста Копичинці на Гусятинщині. Про зникнення транспортного засобу потерпілі повідомили в поліцію 2 квітня. Вони кажуть, що невідомі проникли в їхнє підсобне приміщення в ніч з 1 на 2 квітня близько 23:00 та викрали мопед DELTA. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

За словами начальника Гусятинського відділення поліції Олега Гудака, всередину невідомі зайшли, зірвавши навісний замок та виламавши скоби дверей. Завели двоколісник лише після того, як відкотили його за кількасот метрів від господарства. Юні злодії мотоцикл перефарбували та заховали в нежилому будинку, пише «Досьє 102».

За кілька годин оперативники карного розшуку Гусятинщини вийшли на слід крадіїв. Обидвоє - жителі села Яблунів 2005 та 2002 років народження. Власника мопеда хлопці знали заочно, а тому вирішили викрасти транспорт для власного користування. Старший із підозрюваних уже перебуває на обліку у поліції. Хлопець причетний до крадіжок і його справа наразі перебуває в суді. Чотирнадцятилітній зловмисник в поле зору правоохоронців потрапив вперше.

Дуету інкримінують статтю 289 частина 2 ККУ - незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб. Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео