На Тернопільщині розпочинається обласний фотоконкурс «Рух заради здоров’я - 2019»

1

Тернопільський обласний Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» оголошує обласний фотоконкурс «Рух заради здоров’я – 2019» з нагоди Всесвітнього Дня здоров’я. Триватиме захід з 4 до 29 квітня.

В його рамках пропонується представити фото, де зображена ранкова зарядка, яку виконує група людей – неважливо, якого віку, – як на свіжому повітрі, так і у спортзалі, офісі чи на відпочинку. Головною метою конкурсу є презентація ранкової зарядки як основного чинника формування сталої звички ведення здорового способу життя, стимулювання до занять фізичною культурою, сприяння фізичному розвитку і загартуванню організму, популяризація здорового способу життя.

 Авторські світлини із зображенням ранкової зарядки потрібно надсилати в електронному вигляді в форматі JPEG на електронну адресу: tr_sport@ukr.net. До участі допускається не більше двох робіт одного автора. Назва кожного з фото повинна мати такий вигляд: А_prizvyshche_imia_01_nazva_misto.jpg

Фотографії учасників будуть викладені на сторінці обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у Фейсбук за адресою: 

 Свою оцінку роботам, поставивши лайк під фото, яке сподобалось, зможуть усі бажаючі.

Ознайомитись з положенням про проведення Конкурсу можна на сайті Управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА  в розділі Положення.

Оголошення переможців відбудеться 2 травня 2019 року. Учасники та переможці будуть нагороджені призами від Тернопільського обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео