На Тернопіллі стартував Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх-спільна турбота»

1

Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх - спільна турбота» проводиться з 1 до 30 квітня року в населених пунктах усієї України. Пройде він і на Тернопільщині.

 Головною метою такої ініціативи є покращання умов для регулярних масових занять фізичною культурою різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення. Звідси, насамперед, завданнями місячника є впорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону шляхом залучення до участі громадськості.

Також серед цілей - cтимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців жилих мікрорайонів, особливо молоді, щодо будівництва, ремонту, облаштування та утримання місць для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі. Заплановано і запровадження сучасних стандартів активного дозвілля та створення здорової конкуренції серед місцевих громад щодо забезпечення належних умов для занять масовою фізичною культурою, пише Тернопільська обласна державна адміністрація управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео