На Підволочищині обікрали магазин

Будьте-обережні-У-Квасилові-орудують-злодії

Продукти та гроші з каси винесли вночі з магазину в одному із сіл Підволочиського району. Правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 26-річний житель Гусятинського району.

Повідомлення про крадіжку з крамниці надійшло до працівників поліції вранці від продавця. Жінка, прийшовши на роботу, виявила порожні полиці з товаром, пише Досьє 102.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що злодій проник до торгового закладу, розбивши вікно. Вочевидь, поранившись при цьому, адже скрізь була кров.

Правоохоронці опитали місцевих жителів, переглянули відео з камер спостереження автозаправки, розташованої неподалік магазину. Отримана інформація допомогла вийти на слід зловмисника.

Причетним до протиправного виявився 26-річний мешканець Гусятинського району. Його з перемотаною рукою знайшли в будинку місцевого жителя. З’ясувалося, підозрюваний напередодні приїхав у гості до товариша. Разом розпивали спиртні напої. Випивка закінчилася, а в кишенях було порожньо. Аби продовжити застілля, зловмисник вирішив проникнути до місцевої крамниці.

За даним фактом слідчі Підволочиського відділу поліції розпочали кримінальне провадження. Дії зловмисника кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео