Оксана Бучко

Тернопільська тренерка з танців знає, як побороти солодкозалежність

53828736_10219453298751059_1350407365052071936_n

Відмовитись від залежності легко. До того моменту, коли знову не наступив стрес. Як остаточно змусити мозок вирішувати проблеми по-іншому, рекомендує тернопільська  тренерка з танців Христина Дуфанець.

- То як в рекламі «Дімон, шо за балет?! грай жорсткіше! - Дімон такий з’їдає снікерс і одразу стає тотальним бруталіті, - пише вона. - І от пригадую собі ті «переможні» дні та аналізую - що ж такого особливого робила, що не хотілось, та й навіть на секунду думка не промайнула заточити чогось шкідливого?

Список дій, які вбережуть від залежності:

1) постійно себе чимось займати!

- Я організовувала свій день так, щоб вчасно засинати, щоб вчасно прокидатись, щоб ритм життя був цікавий, динамічний та найголовніше позитивний.

Брак емоцій, вражень та любові черпала з подій, спілкування, занять, мистецтва та всіх навколишніх процесів... А не з снікерсів.

2) Регулярність.

Регулярність - чи в тренуваннях, чи в харчуванні, чи в саморозвитку. Тільки так можна досягати результатів та брати недосяжні цілі! Забив на регулярність - получи регрес та деградацію, зроби крок назад та залишись там, де є.

Робиш регулярно - крок за кроком просуваєшся вперед і щоразу отримуєш результат та кращого себе у винагороду.

3) Збалансоване харчування.

Коли їсиш декілька разів в день невеликими порціями і обов’язково є фрукти та овочі в раціоні - організм стає адекватнішим і перестає вимагати різний непотріб. Здається, наче він й забуває про солодощі і функціонує такий собі щасливий та життєрадісний, навіть від яблук та огірків.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео