Олег Снітовський

Блідо-рожеве диво за два-три дні очікують у райцентрі на Тернопільщині ( фоторепортаж)

На подвір’ї Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського починають цвісти магнолії.

– Щовесни, а це вже десь з п'ятнадцять років поспіль, спеціально приходжу сюди, аби подивитися на це справжнє природне диво – цвітіння магнолій. Нині деревця лише вкрилися таким рожевими «свічками», але через два-три дні ці складені у бутони пелюстки розгорнуться й стануть барвистими квітами. Краса неймовірна, а аромат який! – захоплено розповідає жителька Чорткова Марія Маліборська.

DSC00267 (Copy)
DSC00267 (Copy)

_ORL0036 (Copy)
_ORL0036 (Copy)

_ORL0035 (Copy)
_ORL0035 (Copy)

_ORL0031 (Copy)
_ORL0031 (Copy)

_ORL0030 (Copy)
_ORL0030 (Copy)

– Магнолії органічного вписуються у відпочинкову зону нашого коледжу. Бачите, поруч – альпійська гірка, алея з вічнозелених дерев. Це, по суті, така рукотворна оаза, яку створили і плекають педагоги та студенти нашого коледжу, – розповідає директор Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. О. Барвінського, кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України Роман Пахолок. – І знаєте, вбачаю певну символіку у тому, що цього року магнолії розцвітають у день, коли ми проводимо вже 23-й за рахунком обласний конкурсний творчий звіт художніх колективів нашого коледжу «В єдності сила народу». Це – барвисте дійство, своєрідний огляд чисельних творчих досягнень та самобутніх обдарувань вихованців нашого та педагогічного колективу, талантів, які теж, можна сказати, розцвітають, яскраво проявляють себе тут, у стінах гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського, біля пам’ятника якому нині розцвітають магнолії, – сказав директор коледжу Роман Пахолок.

_ORL0029 (Copy)
_ORL0029 (Copy)

_ORL0026 (Copy)
_ORL0026 (Copy)

_ORL0025 (Copy)
_ORL0025 (Copy)

_ORL0024 (Copy)
_ORL0024 (Copy)

_ORL0023 (Copy)
_ORL0023 (Copy)

Додам, що кореспондент «Терену» побував на творчому звіті гуманітарно-педагогічного коледжу.  Репортаж про цю подію читайте завтра на нашому сайті.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео