Кременчанка стала відомою завдяки своєму унікальному закордонному бізнес-проекту (відео, фото)

надія грушицька

Героїнею сюжету новин на одному з центральних телеканалів стала кременчанка Надія Грушицька. Раніше «Терен» розповідав про неймовірний успіх бізнес-проекту нашої землячки у Польщі. Сьогодні про Надію дізналася уся країна.

- Українка у свої 29 років створила у Варшаві унікальну школу. Вона нетипова в усьому і має шалену популярність. Надія Грушицька народилася у невеликому містечку Кременець на Тернопільщині, і ще під час навчання у місцевій педагогічні академії поїхала в Америку за програмою Work and Job. У США і заробила стартовий капітал, коли підпрацьовувала офіціанткою у піцерії та рибному ресторані, – йдеться у сюжеті.

Також у «Фактах» на ICTV розповіли, чим саме кременчанка вразила учнів її мовної школи.

- Нетипова школа у всьому. Інтерактивні заняття для дітей в порожніх класах, чи курс італійської для дорослих з носієм мови за келихом просекко, чи лекції в офісах таких корпорацій як Google. Нині є курси із 7 мов. Штат – 55 професіоналів різного віку. Викладачі мають хорошу зарплату, соціальне забезпечення і стабільність. Надія сама постійно розвивається і вкладає у своїх працівників та майбутнє школи, – розповідають у ролику.

Відео «Факти» ICTV, фото зі сторінки Надії Грушицької у Facebook

Вибір читачів за тиждень

Відео