На свята у Тернополі «бум» п’яних водіїв (фото)

1

В ніч на 29 квітня тернопільські патрульні виявили трьох водіїв, які керували авто у нетверезому стані. Один з них розтрощив огорожу на вулиці Острозького.

Працівники поліції вкотре наголошують водіям про дотримання правил дорожнього руху та про найнебезпечніший чинник на дорозі – алкоголь.

29 квітня близько 01:35 год трапилось ДТП на вул. Острозького, водій не вибрав безпечної швидкості та протаранив огорожу. Як виявилось згодом – чоловік був у нетверезому стані, патрульні під час огляду зафіксували – 0,84 проміле.

2
2

Того ж дня близько 04:40 год вулицями міста їздив 22-річний водій у нетверезому стані. Через порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили його, а згодом, побачивши ознаки алкогольного сп’яніння, зафіксували 0,89 проміле. Третього порушника інспектори виявили о 7:00 год, водій погодився пройти алкотест на місці зупинки авто, результат – 1,44 проміле.

- На усіх кермувальників патрульні склали протоколи за ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані). Усі матеріали передадуть в суд, який і визначатиме міру покарання. Пам'ятайте, що дорога помилок не пробачає. Керуйте відповідально! - додає Патрульна поліція Тернопільської області.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео