Дарія Шевченко

Анатолій Дністровий презентував роман з незвичною назвою

IMG_5898-1

Сьогодні, 3 травня, у Тернополі в рамках Мистецького фестивалю «Ї» український прозаїк Анатолій Дністровий презентував свій новий роман з неординарною назвою «Б-52».

Як відомо, «Б-52» - це назва коктейлю. Автор поділився звідки взялася така ідея саме так назвати свою книгу.

- Роман «Б-52» має таку назву, тому що у моїй книзі головний герой веде активне нічне життя у клубах та пабах Києва. І в тих закладах, в той період, культовим напоєм є саме коктейль «Б-52». Для мене цей алкогольний напій є дуже знаковим для окреслення того періоду, який відбувається у моєму романі, - розповідає автор.

Про сам сюжет твору прозаїк не розповідав, лише заінтригував присутніх, що це розповідь про чоловіка в дещо дотепному стилі, який є успішним у своїй кар’єрі, проте переживає кризу середнього віку і зненацька його охоплює любов до молодої анархо-феміністки, яка перевертає його світ з ніг на голову.

- Презентація книги «Б-52» мене заінтригувала від самого початку, адже сама назва змушує замислитись «А що таке «Б-52?», я обов’язково прочитаю цей роман, адже цікаво як же змінився світ головного героя після появи його коханої, - ділиться враженнями від заходу учасниця фестивалю Леся.

Також Анатолій Дністровий додав, що пише романи таким чином, щоб люди робили з них якісь певні життєві висновки.

IMG_5913-1
IMG_5913-1

IMG_5949-1
IMG_5949-1

Вибір читачів за тиждень

Відео