Додаткове ЗНО не для всіх: хто з абітурієнтів на Тернопільщині може реєструватися

1 (1)

Певні групи абітурієнтів матимуть можливість зареєструватися на додаткову сесію для проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

До 20 травня зможуть подати заявку на додаткову сесію особи, які брали участь в антитерористичній операції, тимчасово проживають на окупованій території, або переселилися з них і вчасно не зареєструвалися для проходження ЗНО; люди, які за рішенням суду перебувають у слідчих ізоляторах, або установах покарання та особи, які мають складати державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, але через поважні причини не змогли зареєструватися у потрібний час. Детальна інформація щодо цієї процедури буде розміщена у розділі «Процедура реєстрації», пише освітній портал «Академія».

До слова, додаткова сесія розпочнеться 26 червня із математики, 27 червня здаватимуть німецьку мову, 1 липня – французьку мову, 2 липня – іспанську мову, 3 липня – українську мову і літературу, 4 липня – фізику, 5 липня – англійську мову, 8 липня –  історію України, 9 липня – біологію, 10 липня – з географію, 11 липня – хімію.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео