У Зарваниці розпочався Всеукраїнський турнір юних філософів та релігієзнаців (фото)

DSC_4875

13 травня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулося урочисте відкриття  фінального етапу V Всеукраїнського турніру юних філософів та релігієзнавців. Цьогоріч, як і п’ять років тому, змагання проходять на базі колегіуму для дівчат «Знамення».

 Цього дня, аби продемонструвати свої здібності, вміння та позмагатися за першість у турнірі,  до Зарваниці прибуло 15 команд-учасників з різних куточків України: Києва, Харкова,  Полтави, Черкас, Одеси, Сум, Волинської, Житомирської, Донецької, Івано-Франківської, Рівненської областей. Тернопільщину представляє команда колегіуму для дівчат «Знамення».

Розпочалася зустріч привітальними словами. Спочатку до учасників турніру звернувся єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор (Мартинюк).

Завершилося відкриття великоднім святом – гаївками, які для учасників підготували учнівські колективи  опорних навчальних закладів Тернопільщини. Юні філософи та релігієзнавці мали чудову нагоду познайомитися з традиціями нашого краю, пишуть на сайті Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

DSC_4944
DSC_4944

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео