У Лановецькій громаді відбувся проект «Міняю школу» (фото)

60887203_2183002295147192_392271393347076096_n

Освітньо-виховний проект «Міняю школу» відбувся у Лановецькій громаді. Така ідея була запропонована відділом освіти, культури, охорони здоров’я та соціальної політики Лановецької міської ради та активно підтримана директорами шкіл.

Мета проекту – формування пізнавальної активності учасників освітнього процесу, здатності адаптуватися у новому середовищі, розвитку пізнавальних інтересів учнів та заохочення їх до навчання, знайомство з новими друзями. Учасниками проекту стали Загірцівська ЗОШ І-ІІ ст. та Якимівська філія Лановецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 2. Гостинна зустріч, цікаві уроки, хенд-мейд майстер клас чекали учнів у Якимівській школі. Захоплюючий квест «Сильні духом» утвердив командний дух так, що усі почувалися одним колективом. Частували гостей смачною «юшкою по-якимівськи», а на завершення ще й обдарували подарунками.

- Це був мегапозитивний день: нова школа, нові емоції, нові друзі. Мені дуже сподобалося. Хотілося б побільше таких крутих проектів, – поділилася враженнями учениця 9 класу Загірцівської ЗОШ Аліна Бійчук.

А в Загірцях зустріли гостей несподіванкою: у школі всі «зникли». Але опісля екскурсії школою та знайомством із статутом так само несподівано з’явилися якраз на ранкове коло позитиву. Несподівано швидко пройшли оригінальні уроки, танцювальні перерви, смачний обід та квест «Вишиванка». А сюрпризом для усіх став святковий тематичний торт «Міняю школу». На завершення кожен учасник отримав медаль учасника проекту та маленький подарунок на пам’ять.

Так на один день стерлися кордони і всі стали єдиною креативною командою. Проект закінчився, а дружба між Загірцівською та Якимівською школами укріпилася надовго, пишуть на сайті Лановецької міської ради.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео