Чортківський піцайоло був експертом у програмі «Правила виживання» на телеканалі «Інтер» (відео)

izza

Відомий чортківський піцайоло Віталій Колошиць, котрий зайняв друге місце на Чемпіонаті України з піци, а потім представляв країну на світовій арені, нещодавно знявся у телепроекті «Правила виживання» на каналі «Інтер». Віталій був одним з експертів у випуску програми під назвою «Як вибрати безпечну і смачну піцу». З цієї нагоди «Терен» особисто поспілкувався із піцайолою.

- Хтось у Києві порекомендував мене шеф-редактору каналу «Інтер». Вона написала мені та запропонувала взяти участь в передачі в ролі експерта з виготовлення піци, - розповідає Віталій. - Мені стало дуже цікаво, тож погодився, не думаючи. Цей проект створений для споживача. В кожній передачі розбирають різні продукти, які знаходяться на поличках магазинів, супермаркетів та закладах громадського харчування. В залі присутні експерти з різних галузей, які в свою чергу коментують зі своєї професійної точки зору різні ситуації. Для мене це новий досвід роботи на телебаченні, а також – щире бажання допомогти споживачу з вибором продукції в міру моїх професійних знань та практичних навиків.

Віталій з’являється в ефірі на 27-й хвилині, спершу розповідає про те, чому та як обрав професію піцайоли, а  згодом активно бере участь у програмі, опираючись на власний досвід у виготовленні піци.

Фото – скріншот з ефіру, відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео