У Чорткові оголосили конкурс: обиратимуть найкращі багатоквартирні будинки

o_1cpheb284hla1ch11ukd10e312p81t

Виконавчий комітет Чортківської міської ради прийняв рішення провести міський конкурс-огляд у сфері благоустрою на звання «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ», «Кращий двір».

Проведення конкурсу має на меті підвищити благоустрій міста, розвиток і підтримку ініціативи жителів, які беруть активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків та прибудинкових територій за місцем проживання. Відповідно до рішення, конкурс-огляд проходитиме з 1 червня по 1 липня. Нагородження переможців відбудеться 12 липня на святкуванні Дня міста.

Заявку на участь можна подати до 25 червня. У ній зазначається адреса об’єкта, що висувається на участь в огляді-конкурсі, назва номінації, прізвище, ім’я, по-батькові заявника, контактний телефон. Критерії оцінювання на визначення переможця для кожної номінації будуть дещо відрізнятися, але основними визначено такі:

* загальний вигляд будинку;

* благоустрій прибудинкової території: озеленення (дерева, декоративні кущі, клумби, квітники), наявність урн, стан дитячих чи спортивних майданчиків, їх естетичний вигляд;

* естетичний стан фасадів будинків та огорож;

* належний санітарний стан прибудинкових територій (відсутність будівельних матеріалів, бур'янів);

* відсутність стихійних звалищ;

Кожен вищенаведений пункт оцінюватиметься за 10-ти бальною системою.

Переможці конкурсу у номінаціях «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ» та «Кращий двір» будуть нагороджені відзнаками міського голови (пам’ятними табличками про першість у конкурсі) та спеціальними призами: майданчиком для збору твердих побутових відходів, елементами дитячого майданчика або іншими засобами благоустрою.

За інформацією ЧМР

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео