«Олімпійське літо» на Тернопільщині розпочалось зі Зборівщини

ol-lito-05-06-2019-1

Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період та в рамках заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» нещодавно відбулись на Зборівському міському стадіоні «Колос». 

Такі дійства проходять в усій Україні під егідою Міністерства молоді та спорту України, Національного Олімпійського комітету України та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з травня до серпня на стадіонах, спортивних майданчиках, у літніх оздоровчих таборах, парках та місцях масового відпочинку і проживання населення.

Головною їх метою є залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організація активного відпочинку, популяризація олімпійських цінностей і досягнень українських атлетів у сучасному спорті та Олімпійських іграх.

Отож, на Тернопільщині «Олімпійське літо» стартувало зі Зборівщини. На зеленому газоні стадіону організатори розташували дванадцять різноманітних станцій, це «Футбольна естафета», естафети «Біг змійкою», «Човниковий біг», «Фрізбі», «Вправа на скакалці», «Боулінг», «Баскетбол», «Естафета з тенісними м’ячиками», «Швидкі та спритні», «Флорбол». Діти сперечались у швидкості та спритності у цікавих естафетах, які розвивають фізичні якості та виховують морально-вольові, зокрема волю до перемоги.

Впродовж двох годин тривали цікаві спортивні випробування, за перемогу у кожному діти отримували «талони здоров’я», які в результаті можна було обміняти на призи від організаторів змагань, пише Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео