Віра Олександрович

Безпритульними тваринами у Тернополі тепер опікується ТОВ «Дичків Хелп» (фото, відео)

Сесія8

Питання, що стосувалися господарки Тернополя і сіл, що ввійшли до МТГ наприкінці минулого року, також знайшли своє місце у порядку денному сесії міської ради 6 червня.

Нагадаємо, на цьому засіданні було чимало цікавого. Про це читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Отже, два аналогічних питання «Про надання згоди на прийняття квартир до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади» представляла начальник відділу квартирного обліку та нерухомості Тетяна Басюрська. Результат голосування, як не дивно, був різним – 31 і 29 «за», відповідно.

Басюрська
Басюрська

Начальник міського управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Микола Круть доповідав «Про затвердження Договору між Тернопільською міською радою і Тернопільською обласною радою про міжбюджетний трансферт на виготовлення посвідчень батьків і дітей з багатодітної сім’ї на 2019 р.». Виявилося, що такою є процедура, що діє у всій державі, тому місто мусило укласти таку угоду. Депутати не було проти – 32 «за».

Круть
Круть

Про внесення змін і доповнень до «Положення про комунальний заклад Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» також доповідав Микола Круть. І голосування було максимальним – 32 «за». Запитань у депутатів не виникло.

Згодом до трибуни пішов начальник управління житлово-комунального господарства і благоустрою Олег Соколовський. Депутати погодилися передати у безоплатне користування будівлі і споруди Центру стерилізації і тимчасового утримання бездомних тварин у с. Дичків підприємству, яке перемогло у процедурі закупівлі - ТОВ «Дичків Хелп».

Соколовський
Соколовський

Це голосування було результативним – 31 «за». Підтримали депутати й інші питання, які представляв чиновник: «Про прийняття обладнання до комунальної власності міста від ПП «Меркурій-Вест» (28), «Про прийняття зовнішньої мережі господарсько-побутової каналізації до комунальної власності міста» (31), «Про прийняття зовнішніх мереж водопостачання та господарсько-побутової каналізації до комунальної власності міста» (29), «Про надання дозволу на списання майна комунальної власності» (про трубу котельні, що на вул. Лисенка - 32), а також - «Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Тернопільводоканал» (30). Статутний капітал у результаті збільшили на 10 млн грн, причому – без дискусій і обговорення.

[embed]https://youtu.be/mI9W7ExljnY[/embed]

На одному диханні після цього «пішло» і питання «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопільелектротранс» (31). До речі, доповідав начальник управління транспорту і зв’язку Ігор Мединський.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео