У Шумській ОТГ оголосили конкурс ідей для відеороликів

Bez-nazvy-2-1-700x376

Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» оголошує конкурс ідей (тем) для 7 відеороликів про Шумську громаду серед жителів Шумської ОТГ.

Шумська громада складається із 36 населених пунктів, кожен з яких має свою особливу історію, свої красиві місця, видатних людей, якими пишаються місцеві мешканці, але про які мало відомо як в межах громади, так і поза ними.

Тому в Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» виникла ідея створення якісних інформаційних відеоматеріалів про села Шумської ОТГ, які б розкрили їх людський та туристичний потенціал як для самої громади, так і підвищили б її позитивний імідж серед інших громад України.

- На нашу думку, саме жителі Шумської громади повинні показати унікальність своїх населених пунктів, розповісти всім, чим вони пишаються і що є основою унікальності кожного села Шумської ОТГ, - додає Центр розвитку ініціатив «ІнСорс». - Саме тому ГО «ІнСорс» оголошують конкурс ідей (тем) для 7 відеороликів про населені пункти Шумської громади серед місцевих жителів.

Конкурс ідей є частиною проекту «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади», що реалізується в межах конкурсу проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» Програми DOBRE при підтримці ГО «Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» .

Заявка на участь у Конкурсі, що відповідає вимогам, має бути надіслана електронною поштою на адресу ngo.insource@gmail.com до 23:59 30 червня 2019 року,

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео