Дарія Шевченко

Сергій Притула з власного досвіду знає, що таке онкохвороба

64211351_2245358778873585_7466731692691030016_n

Сергій Притула написав у соціальній мережі Facebook розчулений пост про підступну хворобу, яка здолала його батька, і яку пережила його колега. Він поділився, що від раку його тато помер буквально через місяць, коли дізнався про свій діагноз.

Телеведучий розповів, що за 3 дні до смерті батько покликав Сергія та його старшого брата й дав їм настанови на життя, яким відомий шоумен досі слідує і навчає їх свого сина.

У пості також йдеться про його колегу Яніну Соколову, яка змогла побороти цю підступну хворобу. Сергій Притула приголомшений, як вона зуміла під час лікування вести активну журналістську діяльність. Відомо, що Яніна незабаром випустить фільм, в якому розповість свій біль.

- Так, ця перемога їй далася нелегко. Тепер у неї перуки і 2 години гриму, перш ніж увійти в кадр. Але вона живе! І це головне! Живе, працює і є щастям для своїх дітей! І хоче донести важливість проблематики до широкого загалу. І робить це у дуже правильний спосіб. Через кіно. Про кохання. І про онко. Я почитав синопсис. Фактично про себе розкаже. Коли цей фільм вийде в прокат у кінотеатрах, буде показано на ТБ, з'явиться на торентах, переконаний, у багатьох з'явиться бажання пройти обстеження, на яке вічно не вистачає часу, до якого вічно не доходять руки. Цим фільмом Яніна рятуватиме життя, - йдеться у дописі.

Про проект «Я, Ніна» можна детальніше прочитати тут.  А допомогти жінці у зборі коштів для проведення зйомок фільму можна тут.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео