Аномальна спека: де покупатись у Чорткові?

4

Після прохолодної і напрочуд дощової весни, перший місяць літа мало не щодня ставить нові температурні рекорди. Протягом тижня у Чорткові вдень температура повітря стабільно прогрівається вище +30 градусів, подекуди на термометрах +32-33.

Літо – пора, коли хочеш чи не хочеш, а купатись доводиться. Не одним же морозивом рятуватись від спеки. Тому «Терен» зробив для вас невеличку підбірку, де у Чорткові (чи поблизу міста) можна скупатись.

1. Шуми

Поруч із старою дамбою, що на перетині вулиць Млинарська та Шопена-бічна, неподалік гуртожитку педагогічного коледжу. Серет тут широкий, є мілкі та глибокі місця, тож задовольнить усіх.

1
1

2. Старий пляж

Хоч колишній чортківський пляж, який свого часу слугував місцем відпочинку багатьох поколінь, втратив свою популярність та привабливість, там досі людно у спеку. Все через придатне для купання місце та велику глибину.

2
2

3. Білівський став

Лише кілька кілометрів до Чорткова – і ви на місці. Великий і достатньо теплий став завжди манить любителів скупатись, починаючи від перших днів тепла, закінчуючи пізньою осінню.

3
3

4. Синяківський став

Якщо Білівський став полюбляють більше мешканці села Біла та прилеглого мікрорайону Залізничного, то на Синяківському ставі зазвичай відпочивають мешканці мікрорайонів Синяково та Калічівки.

4
4

5. Вавріново

Менш популярне та більш далеке місце, про яке мало знають. Неподалік насосної станції «Вавріново» у напрямку села Біла. Проїхавши станцію, побачите невелику кемпінгову ділянку та територію для купання.

5
5

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео