Орест Сарматський

Фермер підстрелив підлітка (Агроновини)

2201 (Copy)

В Житомирській області фермер, вистріливши з дрібнокаліберної зброї на своєму подвір'ї, потрапив в 12-річного хлопця в сусідньому дворі. Підлітка госпіталізували. Повідомляє vesti-ukr.com.

- В Чуднівське відділення поліції в Житомирській області надійшло повідомлення про госпіталізацію в місцеву лікарню дванадцятирічного жителя села П'яти з пораненням спини. Зараз хлопцеві надають необхідну медичну допомогу, — йдеться у повідомленні.

На місці події для з'ясування обставин працювала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Попередньо встановлено, що 50-річний житель села, працівник лісового господарства, на території свого домоволодіння вистрілив з дрібнокаліберної гвинтівки.

Як виявилося згодом, він потрапив в сусідського підлітка, який знаходився в своєму дворі.

Наразі поліція проводить першочергові заходи.

Випробували гербіцид нового покоління проти борщівника

У Луцьку випробували новий гербіцид проти отруйної рослини борщівника Сосновського. Повідомляє volynua.com.

За словами начальниці відділу екології Луцької міської ради Оксани Тарабанюк, у місті наразі розпочали боротьбу із заростями борщівника.

2202 (Copy)
2202 (Copy)

- Ми приступаємо до знищення рослини біля дитячої залізниці. Щодо школи №20, то там борщівник вже покошений, — повідомила чиновниця.

Водночас Оксана Тарабанюк відзначила, що знищити цю рослину дуже складно.

- Ми випробували проти борщівника нетоксичний гербіцид нового покоління. Але він не дав бажаного результату. Рослини знищили тільки частково. Ще один варіант — знищити коріння рослин на глибині до 30 см. Це треба робити не один раз, щоб борщівник зник, — додала вона.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео