Орест Сарматський

На Тернопільщині у чистому полі смакували щось біле і смачне (фоторепортаж)

ORL_0138 (Copy)

У Настасові під час Четвертого міжнародного форуму аграрних інновацій «Нове зернятко-2019» його учасники куштували високоякісне молоко із ферм компанії «Агропродсервіс»

Компанія «Агропродсервіс» виробляє щодоби  не менше 20 тонн молока екстра-класу. Така інформація прозвучала, коли учасники  Четвертого міжнародного форуму аграрних інновацій смачно  куштували молоко із тваринницьких ферм компанії «Агропродсервіс». Це молоко,  перероблене на виробничих потужностях «Молокії».

ORL_0004 (Copy)
ORL_0004 (Copy)

ORL_0006 (Copy)
ORL_0006 (Copy)

Зокрема, аграрії схвально оцінили новинку – молоко «Відбірне».

Його поява у торгівельній мережі - результат першої в Україні кооперації підприємства з тими господарствами, які постачають молоко ґатунку екстра. Серед чотирьох фермерських господарств,які доставляють «Молокії» таку продукцію екстра-класу  - компанія «Агропродсервіс».

ORL_0134 (Copy)
ORL_0134 (Copy)

ORL_0009 (Copy)
ORL_0009 (Copy)

Як розповів кореспонденту «Терену» заступник директора із тваринництва компанії Борис Рудюк, щодоби якісне і смачне молоко ґатунку екстра надходить до «Молокії»  із трьох виробничих підрозділів.

- Так, із Теофіпілки дають щодня 13 т молока, з Урмані – 4 т, стільки ж з Лозови. Ми запровадили новітні технології, безприв’язне утримання корів, дотримуємось чітких раціонів під час годівлі худоби, високих стандартів санітарно-гігієнічних показників безпеки молока, - сказав Борис Рудюк.

ORL_0014
ORL_0014

За його словами, акцент робиться не на кількості виробленого  молока, а на його якості, що ретельно перевіряють три спеціалізовані лабораторії. Зрештою, жорсткий контроль за усім циклом виробництва – характерний для роботи кожного підрозділу компанії.

Зі свого боку, як розповіли представники компанії «Молокія» (Тернопільський молокозавод),  тут розуміють, що головне, аби смачний і корисний продукт, який потрапляє до споживача, був якісним  і безпечним для здоров’я. І відповідальність за це – корпоративна, кожного, хто бере участь у цьому складному процесі як в компанії «Агропродсервіс», так і в «Молокії».

До речі, задля цього на новій упаковці молока «Відбірне» зображено фото тих представників господарств, де, власне і виготовляють це молоко. Окрім цього, на упаковці є і QR – код, який дозволяє ознайомитися з процесом усього циклу виробництва молока: від ферми до полиці магазину.

ORL_0008 (Copy)
ORL_0008 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео